Saját út…

Mindannyiunknak meg van a saját útja. Ezt az utat csak saját magunk tudjuk járni. Segítséget kaphatunk többféleképpen is, de mindig mi döntjük el, hogy mi az amit ezekből befogadunk, megfogadunk és véghezvisszük fejlődésünk érdekében és hogy merre haladunk tovább. Sokaknál ez nem tudatos, hanem intuíció révén működik.
mkapu1
Tudatosítanunk kell a velünk történő eseményeket minden esetben ahhoz, hogy egy adott útelágazásnál mindig a megfelelő utat legyünk képesek választani. Természetesen a választást követő utak ugyanoda vezetnek, csak épp nem mindegy, hogy “göröngyös vagy sima” lesz az út a következő elágazásig.

A tudatosság egyik legfontosabb alapelve, hogy ne cselekedj reflexből, beidegződésből, hanem legyél megfontolt és az adott eseménnyel kapcsolatosan, amikor döntést kell hoznod, figyeld meg az érzéseidet és dönts szívből. Figyeld meg milyen gondolatok érkeznek, hogy mi jut eszedbe a döntés előtt. Figyeld meg a körülményeket és azt, hogy milyen érzéssel tölt el a pillanat ami irányába indulni készülsz.

sZs /Mennyei Próféciák/

Hozzászólás