Energia szerzés

A saját szellemi értékünk és az emberi méltóságunk nagyon fontos. Ha sérelem éri, akkor boldogtalanná válunk, de sok esetben mégsem tudunk elvonatkoztatni attól, akitől elszenvedjük a bántást a becsapást ami miatt igencsak csorbul az önérzetünk!
Ha valaki bánt vagy becsap és ha szereted is, nem teheted magadat tönkre csak azért, hogy megnyugtasd a lelkedet, mert egyre nehezebb lesz, egyre mélyebbre kerülsz, míg végül teljesen tönkremész. Ha a másik féltben már nincs tisztelet, akkor ott már nagyon nagy baj van.

eggyé

Ez is egyfajta próbatétel, hogy ilyen helyzetben képes vagy e továbblépni.

Sok embernek nehéz meglépni azt, hogy tovább álljon… mert köti a kényelem, talán a gyerekek miatt nem merik megtenni, vagy esetleg csak szimplán a ragaszkodás a másikhoz…

De miért is van ez a fajta ragaszkodás?
Mert bizonyítani akar a másiknak, hogy igenis értékes és ér annyit, hogy ne bántsa vagy ne csapja be és becsülje meg… szeresse tiszta szívből.

De elmondok valamit! Nem a másiknak kell bizonyítani, hogy te sokkal több vagy, hanem saját magunknak kell megmutatni, hogy mennyit is érünk!
Az önbecsülésünket igenis építeni és ápolni kell. Mindnyájan sokat érünk és értékesek vagyunk ezen a világon.

És van még egy fontos dolog, hogy ilyen helyzetekben is a hatalmi drámák játszanak szerepet az energia megszerzéséért és ezért az erőviszonyok játéka mutatkozik meg.

sZs /Mennyei Próféciák/

Hozzászólás