Figyeld a jeleket

Szemlélem a világot a jelenben… A világot, ami bennünk rejlik, ami mindannyiunk által létrehozza a külvilágot, ami arra sarkal minket, hogy megtanuljuk a jeleket értelmezni és megértsük mindazokból a hatásokból amik érnek bennünket, hogy számunkra a lehető legjobb változásokat hozzák meg a mi fejlődésünk érdekében.

 

menny18

Amikor kérdések merülnek fel bennünk, olyankor megjön a válasz is a tapasztalásunknak és lelkiállapotunknak (rezgésszintünknek) megfelelően. Viszont ezeket a válaszokat sok esetben nem teljesen tudjuk hová rakni, értelmezni és jól kezelni. Természetesen sokunknál előfordul, hogy az „élet” ismétli önmagát bizonyos helyzetekben.
Amikor már megértjük, hogy az ismétlődő esetek első szintű értelme az, hogy megszabaduljunk valamitől ami nem hozzánk tartozik – így megtanulva valamit – akkor szembesülünk azzal, hogy a tudatosság egy mélyebb szintjére érkeztünk. Már nem csak a jelekre kapunk válaszokat, hanem tudjuk, hogy melyik elengedésre váró „információs csomagról” kaptunk üzenetet, amivel még dolgunk van.

Ha „fogjuk az adást” és helyt állunk benne, akkor észrevehetjük, hogy egyből helyére kerül egy kis darabja az életünknek… tulajdonképpen ami ilyenkor végbemegy az emberben szinte lehetetlen leírni, mert ezek olyan apró dolgok, amiket meg kell tapasztalni, át kell élni ahhoz, hogy megértsük. Mint ahogyan azt is, hogy elmondjam milyen egy naplemente… Mert arra csak azt lehet mondani: „Gyere és lásd magad!”

Tehát amikor helyére kerülnek a dolgok és megértettük egy szituáció ismétlődését ami életünket kísérte, – ezáltal elengedve ami okozta azt – akkor megfigyelhetjük magunkon, hogy már nincsenek hatással ránk az ezzel kapcsolatos érzések, érzelmek és ezekből fakadó gondolatok, amiket addig nem voltunk képesek kezelni… Hamarosan teljesen megszűnnek, azok a “kilengések” amik miatt az ismétlődő feladatot kaptuk, mert már nem táplálja semmilyen azzal kapcsolatos erő, így már teljes nyugalomba kerülve miután teljesen lecsengett, eltűnnek életünkből.

(sZs)    /Mennyei Próféciák/

  1. Hálásan köszönöm ezt a cikket ! Hogy a leírtak mennyire így működnek ( ha átgondolom életem fontosabb állomásait),-szinte meglepődöm , hogy hogyan is nem veszi észre az ember ezeket a mozzanatokat és fontos jelzéseket pontosan akkor amikor ezek elérnek és megérintenek bennünket !
    A Föld,-i élet valóban “EGY ISKOLA” !
    Érzékszerveinken keresztül ( ízlés , látás, hallás , szaglás és tapintás) vagyunk képesek valóban a tapasztalatok gyűjtésére, meg vagy átélésére mindazon dolgoknak , melyek elérnek bennünket az “ÉLETFOLYAM” tengerében itt az anyagi síkon , a Föld,-i fizikai létben !
    Valóban átutazók vagyunk a Teremtett Mindenség különböző síkjain (itt a fizikain is ) s ezért olykor -olykor (fejlődésünk érdekében) tapasztalatok szerzése címén megmártózunk az “ANYAG TENGERÉBEN”, hogy Lelkünk-szellemünk felvegye mindazon ingereket, melyek szükségesek és fontosak fejlődésünkhöz, érésünkhöz, nemesedésünkhöz !
    Ahogyan felismerésre kerül egy-egy bennünket elért inger, mozzanat , cselekedet, történés és azt felismerve (tudatosan ) beépítjük átélés útján mélyen önmagunkban és így a megértés is megszületik általa , már a korábban tűnt probléma nem lesz probléma, mivel a megértés által beépült “ÉN”-be és helyére került a (korábban nyitott) értelmezhetetlennek tűnő jelenség, pontosan azok megértése által a felismerés útján azonnal mentesül a problémásságától , megoldásra talál s egy magasabb szintre kerülünk általa (tudatosan),-s az újabb kihívásoknak már erről a szintről tudunk újabb megoldások felismerésre jutni és mindig a soron következő megismerésre , kivitelezésre váró feladatok optimális megoldását minden esetben a kívánt módon a legteljesebben megejteni !
    Szerény véleményem szerint ez az “EVOLÚCIÓ”,- melyet korábban tévesen hittünk, tanultunk és alkalmaztunk !
    Valóban ISTEN törvénye alá van vetve minden létező és általa teremtett dolog !
    A TEREMTÉS azonban nem tűri az “UGRÁSOKAT” ! Minden a maga természetes módján csak folyamatos érés közben teljesedhet ki (a neki szánt) optimális teljességig !Például : az alsó küszöbön állva , nem ugorhatok egyből a középsőre vagy (esetleg) mohóságom által a legmagasabbra !
    Ezen törvények ( Természeti törvények —mozgás-vonzás-kölcsönhatás—, mindegyike pontosan , precízen és megváltoztathatatlanul
    működik a Világ kezdetétől fogva napjainkig és az idők végezetéig Teremtő Atyánk belátása és Akarata szerint !
    Mindezen “LÉTEZŐ” törvényekhez kellene igazodnunk , egyensúlyban (harmóniában) a TEREMTETT MINDENSÉG részecskéjeként és akkor sokkal hatékonyabb , boldogságosabb és sikeresebb lenne minden teremtett létező fejlődése és az “ÉLETFOLYAM MINISZTÉRIUMÁNAK” átvándorlása minden létező síkon ebben a Gyönyörűséges TEREMTETT UNIVERZUMBAN !
    Nagyon-nagy tisztelettel és hálával:Beregszásziné(Ircsi)

Hozzászólás