A Tudatosságról

Légy hű önmagadhoz és a Teremtőhöz!

Induljunk el azon az úton, hogy önzetlenekké (természetesen csak azt tedd meg, amit szíved szerint szeretnél ) és őszintékké válunk. Csakis az igazat mondjuk a környezetünknek, mert ha valaki hazudik, akkor nem mást, hanem magát csapja be.

tudat4

Majd folytassuk az utunkat úgy, hogy állandósítjuk a szeretetet az életünkbe, és hogy megfelelően érezzük magunkat minden pillanatban.

Békéljünk meg magunkkal, hogy a világgal is megbékélhessünk és ezáltal a világ vagyis a környezetünk is megbékél velünk. Így jutunk el oda, hogy szeretni is fogjuk magunkat így a környezetünk visszajelzése is az lesz, hogy szeretnek bennünket.

Legyünk tisztelettudóak és álljunk mindenhez még az élettelen tárgyakhoz is tisztelettel.

Majd vizsgáljuk meg, hogy mennyire vagyunk türelmesek. Minden cselekedet és minden érkezett impulzust tudnunk kell türelmesen lecselekedni. Egyben a feladatokat, amik elé állítanak bennünket, szintén gördülékenyen és stressz mentesen kezeljük és végezzük el. Úgysem tudsz elszaladni előle, így cselekedd le egyből… hidd el, könnyebb lesz és hamarabb végzel vele.

Ételeinket, italainkat is válogassuk meg úgy, hogy inkább lúgosabb kémhatású legyen mint inkább savas. Így energiaszintünket magasabban tarthatjuk.
A szervezetünknek a savas kémhatás lebontása miatt sok energiát kell elégetnie, amit így másra fordíthatsz.

Lássuk magunk előtt a Teremtőt minden pillanatban. Ha hisszük, ha nem, mindig mellettünk és velünk van. Isten mindig a legjobbat akarja nekünk.

Ez az út a tudatosság felé, ami még nem mutat megértést, csak elfogadást, egyfajta tudatos megadást.

Bármi történik velünk életünk folyamán az mindig Isten akarata lesz. Ez van ha elfogadjuk, ha nem. Tudnunk kell, hogy Isten nem büntet. Az ember magát bünteti ha nehéz helyzetekbe kerül. Ez válasz arra az élettől, hogy nem jó irányba halad. Viszont ha megértjük és alkalmazzuk minden pillanatban a lemondást az irányításról és meghagyjuk ezt Istennek, hogy vezessen minket ösvényünkön akkor megláthatjuk mennyivel könnyebb lesz élni és létezni. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy semmit ne csináljunk (Segíts magadon és Isten is megsegít!), hanem azt jelenti, hogy bármit teszünk, bármihez kezdünk, ne a mi akaratunk legyen meg benne, hanem Istené!!!

Mikor már ezeket az alapszabályokat megfelelően beépítettük életünkbe és alkalmazzuk minden pillanatban, akkor vagyunk képesek egyre tudatosabbá válni.

Ezen a szinten már megérthetővé válik, hogy amit gondolsz és adsz, az vesz körül, azzá válsz!!! A környezeted mindig olyan, mint amilyen belül a világod, amit kisugárzol magadból. A környezeted mindig úgy nyilvánul meg előtted mint amilyen Te magad vagy, vagy amit nem tudsz kezelni türelemmel.

Ha valaki ezt még nem érti, az gondolkodjon el azon, hogy hogyan nyilvánul meg egyes szituációkban. Megmarad a béke és szeretet? Vagy többet vár el másoktól? Vagy esetleg utálkozik? Sóhajtozik magában és nem tetszését mutatja? Vagy nem érzi magát jól a környezetében? Éppenséggel elégedetlen magával? A türelme vajon maximális szinten van?

Engedjük el magunkat és álljunk két lábbal a földön. Tudjuk azt, hogy minden rendben van és minden úgy zajlik, ahogyan azt Isten akarja. És ne akarjuk mi irányítani a dolgok menetét, csak tegyük a dolgunkat és bízzunk az isteni irányításban. Amiről még nem beszéltem, hogy magunkkal foglalkozzunk és ne mást igazgassunk, ne alkossunk másról véleményt. Még magunkban a gondolatainkban se tegyünk ilyet, így elkerüljük a felesleges karmikus feladatokat.

Mindig köszönd meg vagyis adj hálát a jó Istennek mindazért amit kapsz tőle, hiszen minden általa, benne és vele van.

A tudatosság olyan szintjére érkezünk ezek után, amikor is átérezheted, hogy megszabadítottad magad mindentől ami nem Isteni.

Minden ember szabadnak születik és saját útja és múltja rak rá esetlegesen akadályt.
Hát állj szembe magaddal és engedd el mindazt ami nem tölt el szeretettel, örömmel és békességgel.

Szabadulj fel és szabadítsd meg magadat a korlátjaidtól.

Ne korlátozd magadat a gondolataid által, csak hagyd, hogy minden történjen úgy a környezetedben, ahogyan az megtörténik. Ne indulj el egy olyan úton ami nem hozzád tartozik.

Engedd el magad és élj a jelenben mindig. Csak a jelen van és semmi más. Mindig ott vagy, ezért ne gondolkozz el azon, hogy mi volt mert azt már megtapasztaltad és tudd, hogy azt már megtanultad. Tehát lépj tovább bármi van és éld a jelent a legtisztább tudattal. Így teljessé válik az életed és véghezviszed mindazt amiért itt vagy. Mindezt a béke és szeretet egyben a harmónia útján vidd. E három fogalom mindig legyen előtted, hogy minden úgy alakuljon Isten akarata szerint, ahogyan annak alakulnia és történnie kell.

Ha mindezt átérzed, akkor érezheted, hogy szabad vagy. Mindig mindent megkapsz, amire szükséged van és elindulsz a tudatosság magasabb szintjén.

(sZs)    /Mennyei Próféciák/

  1. Szeretettel Köszöntelek ! Nagyon tetszik a cikk ! Tehát , ha az Isten vágya és akarata szerint ( szívünkben) mély átérzéssel élünk ,és azt eszünkkel mint (eszközzel) kivitelezve cselekszünk , akkor helyesen élünk !Ezen élet hozzáállásával cselekedve töltjük be feladatunkat , s nőhetünk fel eredetünkhöz !Hiszen “Csak szívével lát jól az EMBER ”
    Isten által lettünk megalkotva a saját képére és hasonlatosságára : mondja a “szentírás” !
    Olyanok vagyunk mint “Ő” de nem vagyunk “Ő” !!!
    Hálás Tisztelettel és Köszönettel: Beregszásziné(Ircsi)

Hozzászólás