A Víz Csodálatos üzenete

A víznek nagyon fontos üzenete van számunkra. Azt üzeni, hogy nézzünk mélyen magunkba. Amikor belenézünk a víztükörbe, az üzenet bámulatos és kristálytiszta. Tudjuk, hogy az emberi élet közvetlen kapcsolatban áll mind a szervezetünkben lévő, mind a körülöttünk lévő vízzel.

A cikkben közzé tett fényképek és információk Masaru Emoto munkásságát türközik. Mr. Emoto egy kreatív japán kutató, a “A víz rejtett bölcsessége” című könyv szerzője. A könyvben világméretű kutatásainak eredményeit teszi közzé. Ha az olvasónak bármi nemű kételye lenne affelől, hogy gondolataink hatással vannak ami bennünk és rajtunk kívül van, a könyvből bemutatott fényképek és közzé tett eredmények bizonyára meg fogják változtatni a véleményét, hitét.

Minek hatására változik meg a víz molekuláris szerkezete… 

Mr. Emoto munkásságának köszönhetően tényszerű bizonyítékot kapunk arra, hogy az emberi vibrációs energia, a gondolatok, a szavak és a zene mind hatással vannak a víz molekuláris szerkezetére, ugyanarra a vízre, mely több mint 70%-át adja testünknek, mely ugyanilyen százalékban van jelen a földünkön… A víz bolygónkon elsődleges forrása minden életnek. Minősége és ép szerkezete életfontosságú az élet minden formájához. Testünk olyan, mint egy szivacs, mely több billió üregecskéből, sejtből áll. Ezek a sejtek hordozzák a folyadékot. Életünk minősége közvetlen kapcsolatban áll a szervezetünkben és körülöttünk lévő víz minőségével.
A víz egy igen fogékony anyag. Fizikai formája könnyedén alkalmazkodik környezetéhez. De nem csak fizikai megjelenése képes változásra, molekuláris szerkezete is változik. A környezet energiája, rezgése képes megváltoztatni a víz molekuláris szerkezetét. Így a víz nem csak vizuálisan képes tükrözni a környezetét, de molekulárisan is.
Mr. Emoto fényképekkel is dokumentálja a víz molekuláris változásait. Vízcseppeket fagyaszt le, majd speciális mikoroszkópos vizsgálat alá veti őket. Mikroszkópja képes fényképek készítésére is. Munkája tisztán mutatja a víz molekuláris szerkezetének változását, és a környezetnek a víz molekuláris szerkezetére történő hatását.

Fedezze fel fényképek segítségével, hogy minden környezet vizuálisan

is hatással van a víz szerkezetére … 

Már jó néhány millió éve esik hó a földön. Minden egyes hópehelynek egyedi alakja és szerkezete van. Ha lefagyasztjuk a vizet és szerkezetéről fényképet készítünk, mint ahogy Mr. Emoto tette, hihetetlen információkat kapunk a vízről.
Mr. Emoto számtalan lenyűgöző különbséget fedezett fel a föld különböző részén, különböző feltételek között előforduló vizeinek kristályszerkezetében. A hegyi patakok vizei gyönyörű geometriai formákat rajzolnak ki kristályszerkezetükben. Az ipari és lakott területekről származó szennyezett és mérgezett vizek, valamint a vízcsövekben és víztartályokban pangó víz eltorzult és megritkult kristályszerkezetet mutatnak.

Sanbu-ichi Yusui forrás víz


Japan Shimanto folyó, állítólag az utolsó tiszta folyó Japánban


Antarktiszi jég


szökőkút Lourdes-ban, Franciaország


Biwako tó, Japán központjában a legnagyobb tó, a Kinki terület tava. Szennyezettsége egyre nő.


Yodo folyó, Japán, az Osaka öbölbe folyik. Kasai legötbb városán keresztül folyik a folyó.


kezeletlen desztillált víz


Fujiwara duzzasztó imádkozás előtt


Fujiwara duzzasztó, imádkozás után

Mostanában divatos a zene terápia, ezért Mr. Emoto elhatározta, hogy megnézi milyen hatással van a zene a víz szerkezetére. Desztillált vizet helyezett több órára két hangszóró közé, majd lefényképezte a megfagyaztott víz által képzett kritályokat.


Beethoven Pastoral szonátája


Tibeti Szútra


Kawachi Néptánc

Hozzászólás